Brandstoffen

Onze Esso brandstoffen worden steeds ontwikkeld voor de beste prestaties en veranderingen binnen ons milieu.

Daarom bieden wij de volgende brandstoffen aan

Synergy Euro (95 ongelood E10)

De moleculen in onze Euro 95 benzine, zijn speciaal ontworpen om essentiële onderdelen van de motor te reinigen (zoals de inlaatkleppen) en te beschermen tegen corrosie, allemaal terwijl je rijdt. Onze Euro 95 benzine helpt bij het reinigen en verwijderen van bezinksels, wat weer helpt om beter voor je motor te zorgen, uitstoot te verminderen en zuiniger te rijden.

Klink hier voor uitleg E10

https://www.esso.nl/petrol#collapse-petrol-synergy-faq-1

Synergy Supreme (98 ongelood E5)

Supreme 98 ongelood is onze Premium benzine, met een hoger octaangehalte, hoger dan Euro 95 met meer additief voor nog betere reinigingskracht en een hoger motor reactievermogen.
Supreme 98 is de meest efficiente brandstof besparende formule tot nu toe verrijkt met een unieke wrijvings verminderaar. Dit omdat de intlaatkleppen, de inwendige motordelen en
brandstof injectoren brandschoon blijven. Schonere motoren zijn zuiniger, leveren betere prestaties en maximaliseren de verbrandings efficientie. Cruciaal voor sport auto’s, oldtimers, motorfietsen en auto’s die niet geschrikt zijn voor E10 benzine.

Supreme 98 ongelood rijdt gegarandeerd zuiniger.

Synergy Diesel B7

Esso Synergy Diesel is brandstof van hoge kwaliteit, en helpt om de brandstofinjectoren te reinigen, wat ervoor zorgt dat de motorprestaties verbeteren, zuiniger te rijden en de uitstoot te verminderen.

Mix

2-takt motorolie gemengd met Synergy Euro 95