Esso Extra’s:

Onze klanten verdienen wat extra’s. Esso extra’s sparen. Met dit spaarsysteem spaar je voor gratis cadeau bonnen van verschillende winkels en korting op brandstof.

Sparen doe je met een pasje of via de Esso extra’s app.

Kijk of de site van esso extra’s voor alle informatie.

https://www.essoextras.nl/#/

Ontvang een kaart op het station

Je kunt op al onze deelnemende bemande tankstations een Esso Extras-kaart ontvangen. Met deze kaart kun je punten sparen en punten inwisselen. Bekijk waar je ons kunt vinden.

Gebruik jouw kaart via de app

Naast de Esso Extras-kaart kun je nu ook punten sparen en punten inwisselen met de Esso Extras-app. Met de Esso-app heb je altijd jouw kaart bij de hand. Meer weten?

Lees meer over het Esso Extras-programma

Punten sparen met tanken

Bij elke liter Esso-brandstof die je tankt ontvang je 1 punt. Voor Synergy Supreme+-brandstof ontvang je voor iedere liter 2 punten. Ook bij shopaankopen ontvang je punten.

Log in bij Esso Extras

Punten sparen

Je verdient ook Esso Extras-punten voor iedere euro die je besteedt aan smeermiddelen, car wash en een gedeelte van het assortiment in de Esso-shop.

Lees meer over punten sparen

Punten inwisselen

Het inwisselen van Esso Extras-punten geeft je een onbeperkte keuze aan cadeaus. Je kunt sparen voor cadeaukaarten, korting op brandstof en korting op geselecteerde aankopen in de shop.

Bekijk het hele aanbod